Du er her fordi...

Du sidder her nu, fordi du i længe har ønsket at lære at hækle din egen taske eller gerne vil lære mere om det, og du vil gerne gøre noget ved det nu. Den her løsning er det bedste, jeg kan tilbyde dig, så du kan opnå at hækle en taske helt fra bunden i lige netop det tempo, der passer dig - samtidig med at du også får helt styr på det sidste finish med inderfoer, lynlås og lommer.

Slut med bare og kigge på andres hæklede tasker - spring ud i det selv nu!

Dette kursus lærer dig at hækle din egen taske, og hjælper dig igennem de udfordringer der kan komme i løbet af arbejdet - fra første hæklemaske til sidste systing i den sidste finish. Det foregår ved hjælp af grundige step-by-step beskrivelser og videoer. Videoer du kan spole frem og tilbage i, så du på den måde kan følge med i netop det tempo du vil. De fire moduler i kurset udkommer i løbet af 4 uger, hvor du straks ved tilmelding får adgang til det første modul. Så kan du tage det i et passende tempo uden at lade dig overvælde af for meget på én gang. Du kan også blive en del af en tilknyttet Facebook gruppe - så vil du altid kunne få råd og støtte, når du har brug for det undervejs.

100 % værdi hvis du kan genkende...

 • Jeg har ikke rigtig haft modet til at begynde, men har lysten til at prøve...

 • Jeg går død i montering...

 • Jeg synes det virker uoverskueligt og tidskrævende at gå i gang...

 • Modul 1: Inden du går i gang.

  Gennem de forskellige overvejelser du skal igennem inden du går i gang med din egen hæklet taske - så lærer du om forskellige anbefalede materialer samt hvad du skal have hjemme inden næste modul. For her går vi rigtig i gang med hæklenålen Vi tager udgangspunkt i 4 tilknyttede modeller, men du får også ekstra fif til at gøre din hæklede taske helt unik - alt efter lyst og smag.

 • Modul 2: Taskens base

  Basen på en taske er bunden. Du lærer hvordan du starter en taskebund op - både ud fra en hæklet oval bund og en PU taskebund. Du vil blive guidet igennem gennem video, billedevejledning og beskrivelser. Du har mulighed for at pause video, så du kan gå det igennem i det rette tempo for dig, og med de gentagelser der er behov for.

 • Modul 3: Taskens mønster

  Du lærer her to forskellige hæklemønstre - forskudt reliefstangmasker og bladmønster. Du får opskrifterne i en PDF med beskrivelse og billedvejledninger (faktisk allerede i modul 1), og disse understøttes af flere udførlige vejledninger på video. Du har dermed mulighed for at lærer mønstrene på den måde der passer dig.Du får også kendskab til hvordan du laver en udvendig forlomme samt tilføjer hæklede hanke til din taske

 • Modul 4: Montering

  Det er nu blevet tid til at lave det sidste finish for at gøre din hæklede taske helt unik. Du lærer trin for trin igennem flere videoer, hvordan du syr dit inderfoer med lynlås. Du lærer at sy forskellige lommer i inderfoeret (heriblandt en indvendig lynlåslomme). Og så lærer du også at montere din rem eller hanke inden inderfoeret endeligt bliver monteret til din hæklede taske.

Hvad andre siger...

...videoer var fantastiske til at forstå hvad jeg skulle

Dorthe Hansen

“Jeg er rimelig nybegynder i hækling. Så jeg kender ikke alle masker, men dine videoer var fantastiske til at forstå hvad jeg skulle”

...et opslagsværk

Jytte Laursen

“Man har fået mere mod på at hækle sin egen taske, når man har et "opslagsværk" som dette.”

Skal du være den næste der praler af din egen hæklet taske?

Klik på knappen herunder og tilmeld dig. Du får en e-mail med faktura og login-oplysninger med det samme. Så er du klar til at gå i gang! Pris 499,- kr

Hvad kan du forvente af dette kursus?

 • Du lærer at komme helt i mål med din egen hæklet taske

 • Du får styr på ALT i monteringsdelen

 • Du lærer det i netop det tempo du vil og holder motivationen oppe via den tilknyttede Facebook gruppe.

Kurset foregår online:

Det betyder, at du kan deltage hjemmefra, og du har adgang til materialet, når du har tid.

Du kan deltage i den tilknyttede Facebookgruppe:

Det betyder, at du får et fællesskab med de andre deltagere og direkte adgang til min hjælp.

Dette kursus vil efter køb være dit til evig eje:

Det betyder, at du kan lærer at hækle din egen taske i lige netop det tempo der passer dig. Du har ikke en fast deadline

Helt konkret

 • Du køber kurset

 • Du får tilsendt login-oplysninger

 • Du vil i 4 uger få adgang til et nyt modul hver uge (du får adgang til det 1.modul lige efter til har tilmeldt dig), som du kan se, når du vil.

 • Du vil få både videoer, billedvejledninger og hækleopskrifter til udprint

 • Vi har en Facebook gruppe til support og fællesskab

Sådan forvandlede hækling mit liv

Dette kursus vil ikke blot lære dig at komme i mål med at hækle din egen superfede taske. Du vil også opnå at få helt styr på monteringsdelen, så du stolt kan vise din taske frem. Alt det du lærer i dette kursus kan du medbringe videre til nye projekter med hæklede tasker. For du vil helt sikkert opdage, hvad hækling kan. Nemlig det at skabe noget du får glæde af eller kan glæde andre med - det er en tilfredshed i sig selv.
At hækle har stort set været i min hverdag siden jeg var helt ung. Jeg er taknemmelig for den dag min mormor tog mig i hånden og lærte mig det. PUHA hvor det krævede tålmodighed! Og ikke mindst øvelse igen og igen. Faktisk var jeg lige ved at opgive, men min mormor holdt ved! Og heldigvis for det, for at hækle vil jeg ALDRIG undvære i dag.
De hæklede tasker kom til min verden for 3 år siden, hvor en bekendt gav mig den udfordring at hækle en taske som "én af de dyre i butikkerne". Det blev til min første bobletaske - og det har så udviklet sig til endnu flere tasker og punge.
Jeg tænker nogle gange tilbage på, hvad jeg ville have gjort, hvis jeg ikke havde lært at hækle. Det er næsten ikke til at holde ud. Og jeg brænder så meget for at lære andre at hækle og opnå den samme glæde og tilfredsstillelse, som jeg nyder hver dag.
Jeg har selv været der, hvor du er i dag - der hvor du enten ikke tror du nogensinde kan lære at hækle din egen taske eller få styr på monteringen - bare det at man får sat sin tålmodighed på prøve. Men jeg ved du kan og der vil jeg altid kunne hjælpe dig.

FAQ

Har du nogle spørgsmål?

 • Hvad hvis jeg ikke har mulighed for at følge kurset lige nu?

  Hvis du af en eller anden grund er forhindret i at følge kurset nu, så er der ingen grund til bekymring. Alt materialet vil være tilgængeligt online, og du kan gå i gang med kurset, lige når det passer dig. Så hvis du synes det er noget for dig, så tilmeld dig nu mens det er billigt.

 • Hvad hvis jeg er i tvivl om jeg kan lære det?

  Der er guides både som beskrivelser, billeder og video. Derudover har du mulighed for at stille spørgsmål i den tilknyttede Facebookgruppe Jeg er her for dig og giver grundig vejledning. Du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du er i tvivl om noget - så løser vi det sammen.

 • Jeg har aldrig været på et online kursus før, og jeg ved ikke, om jeg kan finde ud af det.

  Det kan jeg godt forstå. Jeg har gjort mig meget umage med at gøre det let og ligetil. Når du tilmelder dig, får du med det samme en e-mail med dit login, så du kan gå ind og læse den første introduktion. Derefter får du hver uge en e-mail med adgang til næste modul. Er du i tvivl om det mindste, så spørger du bare på e-mail.

 • Der foregår så meget i mit liv lige nu, og jeg er ikke sikker på, det er det rette tidspunkt.

  Det kender jeg godt. Heldigvis kan du se materialet, når du har tid, fordi det er tilgængeligt 24 timer i døgnet online. Du kan vælge at benytte dig af den gode pris nu og så gå i gang med kurset senere, hvis det passer dig bedre.

 • Jeg er ikke så hurtig til at hækle, så kan jeg overhovedet følge med?

  Ja det kan du, da materialet kan følges i lige netop det tempo der passer dig. Du kan stoppe video, spole tilbage så det ikke går for stærkt. Der er ikke nogen deadline!

 • Jeg kan selv finde ud af det ved at google mig til det

  Hvis du skal finde ud af det selv, så regn med at sætte RIGTIG mange timer af. Her har du det hele samlet.

 • Er du den rette til at hjælpe mig med hæklede tasker?

  Jeg er der hele vejen igennem, og har fået at vide fra flere at jeg indeholder en utrolig ro og tålmodighed, uanset hvilken hækleerfaring du kommer med. Vi er alle forskellige og derfor tager jeg udgangspunkt i lige præcis, hvor du er i min hjælp til dig.

 • Har du undervist før i hæklede tasker?

  Ja det har jeg. Jeg har lavet flere workshops og online kurser. Jeg har også hjulpet flere med deres hækleudfordringer via Mail og Messenger. Jeg har kun modtaget god respons efterfølgende.

 • Hvad gør jeg, hvis jeg fortryder mit køb?

  Du har 14 dages tilfredshedsgaranti. Dvs. du kan være med de to første uger og se det første materiale. Derefter kan du beslutte dig for, om du vil beholde det og fortsætte forløbet ud. Det gør dig helt sikker for dig at melde dig til. Du skriver blot til mig så refunderer jeg dit køb.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis der er spørgsmål. Jeg ser frem til at se dig på kurset